Selecteer een pagina

Wegwerkzaamheden N80

U heeft het ongetwijfeld gemerkt: na de lange verkeersproblemen op de N80 tussen Sint-Truiden en Gingelom door de wegverzakking is men nu eindelijk begonnen met de wegwerkzaamheden. Daardoor is de N80 voor een goede maand volledig afgesloten en geraakt u niet via die weg tot bij ons.

Daarom dat we even iedereen willen informeren wat de gemakkelijkste weg is vanuit Sint-Truiden om tot in Gingelom te komen voor uw bloemen.

Zoals je op bijgevoegd kaartje kan zien is de ideale weg deze maand via de Borgwormsesteenweg. Vanuit Sint-Truiden rij je richting Saffraanberg tot aan de Winston. Daar sla je af naar rechts richting Borgworm. Op een gegeven moment kom je aan de Mielenstraat waar je inslaat richting Buvingen. Op het einde daarvan ga je naar Links, want dan zit je al terug op de normale weg naar ons toe. Nog enkele kilometers volgen en je bent bij bloemen Blavier in Borlo, de deelgemeente waar we liggen.

Wist je dat je ook het alternatief kan gebruiken van een gratis levering tot bij jou thuis. We verzorgen al 7jaren lang elke dag van de week, inclusief zaterdag, zondag en feestdagen, de service om in de ruime regio gratis te leveren. En dat doen we ook deze maand met de verkeersproblemen.

U kan met ons gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier hieronder of bel ons even tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80


Bloemen Blavier, dat is niet alleen de grootste keuze in bloemen en planten, maar dat is ook een service naar uw hart ….

Wij staan 7dagen op 7 beschikbaar om uw bloemenwensen om te toveren in bloemencreaties volgens uw budget en smaak …. En ook een eigen leveringsservice hoort daar bij … Wij leveren niet alleen in deze gemeente, maar in de ruime regio in Haspengouw, Vlaams- en WaalsBrabant, …. Zo leveren we van Lincent tot Herstappe en van Waremme en Hannuit.
Een volledig overzicht van alle leveringsplaatsen van bloemen Blavier is beschikbaar via deze link.

Neem contact met ons op via dit contactformulier

4 + 14 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest