Selecteer een pagina

Feestend het jaar uit met je eigen feestelijke bloemencreatie !

Wat is de tijd weer gevlogen … December staat alweer op de kalender, en dus ook de laatste workshop van het jaar … En daar horen natuurlijk glitters en feestelijke decoratie in centraal …..

Kom je een Classic stuk maken, dan werken we voor deze workshop op een stuk boomschors dat we gaan opvullen met alle mogelijke decoratie de we je ter beschikking stellen, inclusief sierlijke orchideeën … Zo kan je je helemaal uitleven om je eigen kerstcreatie te maken om op het einde van het jaar op de feestdis te zetten.

Voor de challenge gaat we aan de slag met bladtechnieken om de uiteinden van je stuk te maken, alsook gaan we vlechten om enkele constructies te maken. Ons voorbeeld is gemaakt op de houder met punt die we al in vorige workshops gebruikten, dus als je die ergens hebt liggen, breng die zeker mee !

het team van bloemen Blavier zorgt voor een heerlijke avond bloemschikken in leuk gezelschap voor de all-in prijs van 30euro. Hiervoor krijg je de coaching van Steven of Iry, alle materialen en ook een lekker stuk taart en drank.Betalen doe je gewoon de avond zelf en we zetten je aankoop ook nog op je JOYN klantenkaart.

Je kan kiezen uit volgende data om in december te komen workshoppen:

  • Maandag 11/12 – 19u
  • Dinsdag 12/12 – 19u
  • Woensdag 13/12 – 19u
  • Donderdag 14/12 – 19u
  • Maandag 18/12 – 19u
  • Donderdag 21/12 – 19u

Zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in want we houden de groepen bewust beperkt tot 20 personen. Inschrijven doe je:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be

Tot in december, met fleurige groeten,
Steven

Feestend 2017 afsluiten met je eigen bloemencreatie uit onze workshops bloemschikken voor december

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

2 + 7 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest