Selecteer een pagina

Lonely Bouquet 2016

Adopteer eens een eenzaam boeket op Lonely Boquet dag …. op zondag 26/06. Die dag is het immers ‘dag van het eenzame boeket‘ of te wel ‘Lonely Bouquet’ wereldwijd. Dit is een dag waarop de floristen hun vakmanschap willen tonen aan wildvreemden.

Wat is de dag van de eenzame boeketten?

Opzet van deze actie is dat we in Gingelom op 15 verschillende plaatsen een boeketje achter laten. De eerste geinteresseerde die dit boeket vindt mag dit zonder problemen mee naar huis nemen om van te genieten.

We zouden het wel leuk vinden om een foto van ons boeket bij je thuis te ontvangen. Zo kunnen we zien waar ons eenzaam boeket terecht gekomen is. Dit mag je op onze facebookpagina http://www.facebook.com/bloemenblavier plaatsen met de vermelding ‘ik heb een eenzaam boeket van bloemen Blavier geadopteerd’.

Hoe maak jij kans op een Lonely Bouquet van bloemen Blavier?

We starten op zondag 26/06 om 06uur met het plaatsen van de boeketten en op onze facebookpagina geven we telkens via een foto een kleine tip waar het boeket staat. Alvast veel plezier om ons te volgen in onze sprokkeltocht en hopelijk vinden onze 15 boeketten een goede thuis in Gingelom !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest