Selecteer een pagina

Duidelijke afspraken maken goede vrienden

Zoals elk jaar hebben we in de voorbije weken een aantal van onze klanten een kleine vragenlijst gestuurd om te weten hoe tevreden jullie over ons zijn en waar we nog kunnen verbeteren. Niemand is immers perfect en bij bloemen blavier zijn onze klanten nog altijd koning … Dus daarom dat we graag feedback van jullie wilden weten.

Naast de vele positieve feedback en pluimen op ons werk waren er nog een aantal punten van aandacht waar we intern over hebben zitten nadenken hoe we dit konden aanpakken. Zo kwam een paar keren naar boven dat het niet altijd duidelijk was wat er in de prijs van bloemwerk zit en wat niet ….. Zit een levering erin? een graflint bij rouwwerk?

We zijn met deze feedback aan de slag gegaan en willen vanaf nu nog transparanter zijn in onze prijzen. Alle kosten zoals extra’s en levering worden vanaf nu apart vermeld en verrekent, zodat u duidelijk weet wat u betaalt aan het bloemwerk zelf en wat aan de extra’s.

In concreto wil dit voor de leveringen op vraag van onze particuliere klanten zeggen:

  • leveringen in Gingelom (postcode 3890 en 3891) = 3 euro leveringskost
  • leveringen buiten Gingelom maar binnen onze leveringzone (die je hier kan bekijken) = 5 euro leveringskost

Een bestelling van verschillende stukken voor hetzelfde adres (vb verschillende grafstukken voor 1 overledene) zal maar 1x aangerekend worden.

Zoals jullie waarschijnlijk weten hebben we een eigen team van 2 chauffeurs en eigen wagenpark die 7dagen per week de leveringen doen op het moment en dag van jullie keuze. In het uitzonderlijke geval dat de bestemmeling niet thuis is, dan doen we al het nodige om dit toch te leveren, eventueel zelfs door het inplannen van een 2e levermoment. We zullen dus nooit zonder overleg ergens een boeket ‘dumpen’ of vragen dat de gelukkige het in onze winkel komt afhalen …. bloemen Blavier, bloemen waar jij wenst ….

Ook voor het grafwerk willen we vanaf nu heel transparant zijn:

  • graflint = 5 euro

Op die manier wordt het duidelijk waar u uw budget aan geeft en kan u zelf uw bloemenwerk samenstellen, met eventueel levering en/of graflint extra. Als alternatief voor een lint hebben we ook een ruime keuze aan rouwkaarten in Nederlands en Frans waar u ook voor kan kiezen. Op die manier zorgen we nog meer voor bloemen, bloemen zoals jij wenst …..

Alvast bedankt aan iedereen die gereageerd heeft op onze enquête en ons deze werkpunten gegeven heeft. Alleen op die manier kunnen we verder groeien en blijven voldoen aan uw vragen en wensen …. bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Wat hebben we geleerd uit jullie feedback en verbeterd?

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

2 + 1 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest