Selecteer een pagina

Heerlijk toch om zelf aan de slag te gaan met bloemen … Elke maand opnieuw groeien onze workshops en gaan meer en meer creatievelingen bij bloemen Blavier aan de slag om hun eigen creatie te otnwerpen …. En zo zal dat ongetwijfeld ook in April zijn … in de weken voor Pasen gaan we natuurlijk aan de slag rond dit thema ….

En om iedereen de kans te geven om mee te doen organiseren we verschillende workshops op verschillende dagen, zodat u bij ons zonder problemen kan kiezen wanneer u komt, alleen of in groep … Ruim op voorhand geven we dan ook de data hieronder zodat u rustig uw agenda kan controleren en u inschrijven bij uw meester-florist ….. onze overdekte en verwarmde binnenkoer wordt dan telkens omgetoverd tot een creatieve plek waar met gemak iedereen aan de slag kan …..

In april toveren we Pasen op tafel met ons bloemenei. We maken de basis volledig zelf en vullen deze met bloemen, groen en sfeerdecoratie zoals eierschalen …. Dit wordt de XLversie van de kinderworkshop van vorige maand waar we lovende feedback van kregen EN de vraag om deze ook in onze gewone workshops te organiseren…. Klant is koning bij bloemen Blavier, dus hebben we dit concept voor april verder uitgewerkt.

Gezien de grote interesse en het feit dat er al 2 workshops volzet zijn, organiseren we op donderdag 13 april een 6de workshop om iedereen de kans te geven dit paasstuk te maken. Kortom, doe zoals meer dan 100 deelnemers elke maand en kies je workshop bloemschikken uit de data hieronder … want bloemen Blavier, dat zijn bloemen zoals jij creëert !

 

September 2017
Donderdag 07/09
Maandag 11/09
Dinsdag 12/09
Maandag 18/09
Woensdag 20/09
Donderdag 21/09

we starten om 19uur !
Inschrijven VERPLICHT
Betaling op de avond zelf

Alvast de data voor volgende maanden

Dinsdag 03/10
Woensdag 04/10
Donderdag 05/10
Woensdag 11/10
Maandag 16/10

Woensdag 08/11 - 19u
Maandag 13/11 - 19u
Dinsdag 14/11 - 19u
Woensdag 15/11 - 19u
Donderdag 16/11 - 19u
Donderdag 23/11 - 19u

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Betalen doe je gewoon de avond zelf ... Geen nood om op voorhand verplicht te moeten betalen ... en we zetten je aankoop ook op je JOYN klantenkaart waarmee je spaart voor gratis bloemen.... met de glimlach van het team van bloemen Blavier ....

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

15 + 13 =

Pin It on Pinterest