Selecteer een pagina

NIEUW – kies vanaf nu uit 2 stukken bij de workshops bloemschikken bij bloemen Blavier.
Vanaf deze maand heeft u als workshopper nog meer mogelijkheden bij de workshops bloemschikken: we stellen vanaf nu maar liefst verschillende 2 stukken voor waar je uit mag kiezen:

  • bloemen Blavier goes CLASSIC: een bloemrijk voorbeeldstuk waar de bloemen centraal staan. Aangepast aan een thema, uitgewerkt met seizoensbloemen maak je een uniek bloemstuk, door jezelf samengesteld uit het rijke assortiment bloemen waar je uit kan kiezen. Steven coacht je om de juiste bloemen te verwerken zodat je een mooie bloemencreatie ontwerpt. De nadruk ligt hier op het bloemschikken in een leuk gezelschap, je eigen fantasie laten werken maar niet te moeilijk om te maken. Je gaat dan ook op het einde van de avond naar huis met je eigen creatie waar je lang van kan genieten
  • bloemen Blavier CHALLENGE: voor de geĂ¯nteresseerden hebben we een uitdaging: een combinatie van technieken en bloemen verwerken tot je eigen creatie. Iets meer knutselen, iets spectaculairder, iets meer denkwerk…. hou je van een uitdaging dan is deze challenge voor jou. Het voorbeeldstuk bevat een aantal technieken die je door Steven aangeleerd krijgt en combineert dit met de nodige bloemen. Hoe creatiever, hoe leuker je eigen stuk wordt waar je fantasie de enige grens is. Iedereen stimuleert elkaar om het onderste uit de kan te krijgen en op het einde kan je genieten van je eigen creatie die volgens jouw smaak helemaal ontworpen is.

Elke maand opnieuw kan je kiezen tussen deze 2 stukken. Ga je deze maand voor CLASSIC of CHALLENGE. Laat het ons zeker op voorhand weten zodat we de nodige materialen kunnen voorzien. Maar je kan dus rustig elke maand veranderen: afhaneklijk van het stuk en je interesse laat je ons elke maand weten voor welk stuk je gaat. Natuurlijk behouden we de ruime keuze uit materialen zodat je steeds een persoonlijke toets aan je stuk kan geven.
Opgelet: Tevens gaan we vanaf deze maand iets strenger worden qua inschrijvingen. We gaan echt de limiet op MAX 20 personen leggen waarbij de personen die ingeschreven hebben, voorrang krijgen. Op die manier blijft het gezellig voor iedereen en kan Steven ook de nodige aandacht aan iedereen geven. Alvast bedankt om hier rekening mee te houden en in te schrijven.

Voor de rest verandert er niets: we behouden de all-in prijs van 30 euro en voorzien nog steeds heerlijke taart en de nodige drank. We zorgen voor nog meer plaats op de binnenkoer (dat blijft nog en verrassing) en starten nog altijd om 19uur !

De bloemstukken voor AUGUSTUS 2017:
  • CLASSIC: we maken een leuk zomerbloemstuk in witte en gele tinten zodat je de zon binnenhaalt ipv buiten op te wachten
  • CHALLENGE: we gaan de WEEF, PLAK en KRAAL techniek gebruiken om enkele 3D elementen in het stuk te verwerken dat we in de hoogte en de breedte gaan uitwerken. Dat geheel werken we af met bloemen in gele en witte tinten.

OPGELET: eigen pot meebrengen voor je bloemstuk, zodat je het volle bedrag aan bloemen en materialen kan besteden

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

14 + 7 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest