Selecteer een pagina

KORTINGSCODE voor 10 PERCENT KORTING

BLAV9976

(in te geven als VOUCHER tijdens de bestelling)

Beste collega-ondernemer, Beste BNI-lid,
Welkom op onze webshop waar je wereldwijd 24/7 bloemen kan versturen vanachter uw computer of vanuit uw zetel.

Enkele tips om optimaal gebruik te maken van deze webshop: Nadat je eerst het boeket samengesteld hebt, vul je heel eenvoudig alle gegevens van de bestemmeling in (levering wereldwijd mogelijk via ons netwerk), daarna je eigen gegevens en uiteindelijk kan je heel gemakkelijk en VEILIG betalen (onze site is https:// beveiligd). Wij bieden met onze webshop maar liefst 6 betaalmogelijkheden: Bancontact, Visa, Mastercard, Paypal, Ideal of een bloemenbon … Al deze betalingen zijn veilig en beschermd waardoor bestellen in onze webshop zonder problemen of gevaar kan.

Voor ondernemers met een BTWnummer is er nog een extra: Wil je een factuur van deze bestelling en zo betalen? Kies dan eerst ‘ik bestel als bedrijf” en bij betalingswijze voor ‘op rekening’. Wij sturen je dan na de levering een factuur op met de vermelding ‘relatiegeschenk’ en de betaalgegevens. Je moet in dit geval dus niet onmiddellijk bij de bestelling betalen !

En als kers op de taart: als BNI-lid schenken we je ook nog eens een korting: de code voor de korting kan u hierboven terugvinden. Tijdens de bestelling kan u deze ingeven als ‘voucher’ en zo van de korting profiteren.
Alvast veel bloemenplezier !

Steven Blavier
lid BNI Hasselt Capital

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

6 + 6 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest