Selecteer een pagina

Bloemen fleuren elke dag, ook die van u ....

Voor een glimlach of een traan, voor elke dag of een speciale gebeurtenis, bloemen vertalen u emoties en gevoelens naar uw naasten, een kennis of familielid ..

Meester-florist Steven Blavier kan u als specialist in alle gevallen verder helpen ... Wij beschikken 7dagen op 7 over een ruim gamma van 1e keuze bloemen, die we rechtstreeks op de veilingen in Nederland aankopen of via hooggekwalificeerde leveranciers inkopen. Wij beschikken op dit moment over een ruim netwerk van leveranciers waar wij een prioriteit krijgen, gezien wij één van de grotere floristen in de streek geworden zijn.

Onze slogans maken wij waar !

Versheid, kwaliteit en verscheidenheid zijn bij ons de sleutelwoorden bij het inkopen van de bloemen. Wij werken voor een ruim publiek van particulieren, bedrijven en horeca-aangelegenheden, dus wij weten precies wat wij moeten inkopen. Om ook u als bezoeker van onze site een eerste indruk te geven van ons assortiment, bouwen wij stilaan een overzicht van snijbloemen op, die u frequent bij ons kan vinden.

Niet enkel losse snijbloemen die je overal tegenkomt

Natuurlijk kan u naast onze ruime keuze aan losse snijbloemen bij ons terecht voor een uniek aanbod aan boeketten, bloemstukken en gelegenheidswerk voor huwelijken, jubilea en begrafenissen.

Naast ons overweldigend aanbod aan alomgekende snijbloemen bouwen wij ook een uniek assortiment van bloemen op, die je niet zomaar kan vinden. Voorbeelden daarvan zijn onze TambuziRozen en VIProzen.

Pin It on Pinterest

Share This