Selecteer een pagina

Exclusief Vervoer in stijl naar je JA-woord

Laat je ceremoniewagens extra schiteren met de bloemenpracht van bloemen Blavier

Op je mooiste dag zorg je natuurlijk ook voor vervoer in stijl … een luxe bolide, een oldtimer of een bus … je wil zonder zorgen op je huwelijksdag van de ene plek naar de andere rijden in pure luxe. En na je eigen luxepaardje volgt de suite in hun aangepaste caravaan van wagens … Je maakt dit zo uitzonderlijk als je zelf wil … Maar om het helemaal af te werken laat je het team van bloemen Blavier natuurlijk deze ceremoniewagen in de bloemen zetten …. Zodat omstaanders niet alleen naar jou maar ook naar je wagen met een WAUW kijken en dat hun hoofden zullen draaien …. De complimenten over je versierde ceremoniewagen zullen nog lang na je huwelijksdag naar je toe komen … en zo maken we onze slogan weer waar: bloemen zoals je trouwt !

PS: niet alleen de ceremoniewagens, maar ook een mini-ceremoniewagen voor de bruidskinderen zijn een mogelijk, zoals je op deze aparte pagina kan bekijken …. Doe de kids een plezier en laat ze in hun eigen versierde auto rond rijden op jouw onvergetelijke dag.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Huwelijksbloemwerk
(alfabetisch)

Altaarstuk
Bedankboeket
Bloemenhart
Bloemenkoffer
Boddelkar
Bruidsboeket
Ceremoniewagen
Corsages
Diadeem
Kandelaar
Mini-ceremoniewagen
Paaskaars
Proefboeket
Stoelversiering
Strooibloemen
Werpboeket

- MENU -

Kerken

Sint-Gandulfuskerk (Sint-Truiden)
Sint-Pieterskerk (Borlo - Gingelom)

ook (trouw)plannen? Contacteer ons om je in de bloemen te zetten

9 + 5 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest