Selecteer een pagina

Altaarstuk om de kerk op te fleuren

een bloemstuk centraal in de kerk op het altaar laat je plechtigheid stralen

Als inkleding voor de kerk tijdens de kerkelijke plechtigheid mag natuurlijk een altaarstuk niet ontbreken. We hebben een heel assortiment in de mogelijkheden van klein en simpel tot uitgebreid overdadig. We stemmen deze bloemen natuurlijk af met de rest van de inkleding van de kerk en het bruidsboeket.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Op deze manier krijgt het donkere en ouderwetse van een kerk toch een mooie en aangepaste inkleding. Zeker dit bloemstuk dat van voren centraal in de kerk staat zal een aantrekkingspunt zijn tijdens de hele plechtigheid en er een persoonlijke toets aan geven.

In de kerk kan dit een onderdeel worden van de ganse inkleding met een stoelversiering, loper en pronkstuk. Vaak zien we ook dat de paaskaars, die in veel huwelijksplechtigheden wordt aangestoken, ook wordt aangekleed met vb een krans. Al deze mogelijkheden kan bloemen Blavier voorzien, en kan u in het overzicht aanklikken.

Na de plechtigheid wordt het altaarstuk ofwel geschonken een aan de kerk zodat die nog enkele weken tijdens de eucharistievieringen kan opfleuren. Als alternatief wordt dit altaarstuk ook verhuisd naar de feestzaal waar het vb een plaats krijgt op de eretafel, zodat er toch nog een link is tussen de huwelijksplechtigheid en het feest ….

Huwelijksbloemwerk
(alfabetisch)

Altaarstuk
Bedankboeket
Bloemenhart
Bloemenkoffer
Boddelkar
Bruidsboeket
Ceremoniewagen
Corsages
Diadeem
Kandelaar
Mini-ceremoniewagen
Paaskaars
Proefboeket
Stoelversiering
Strooibloemen
Werpboeket

- MENU -

Kerken

Sint-Gandulfuskerk (Sint-Truiden)
Sint-Pieterskerk (Borlo - Gingelom)

ook (trouw)plannen? Contacteer ons om je in de bloemen te zetten

5 + 2 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest