Selecteer een pagina

Bloemen Blavier wordt lid van Euroflorist

Vanaf heden wordt Bloemen Blavier in Borlo partner van Euroflorist, het wereldwijde netwerk van bloemisten om bloemen te versturen. U kan bij ons terecht voor het versturen van bloemen naar de ganse wereld, wij zorgen ervoor via Euroflorist. Vermits wij 7dagen op 7 open zijn, kan u elke dag opnieuw gebruik maken van de diensten van Euroflorist.

Bloemen Blavier zal ook instaan voor het leveren van bloemen die via Euroflorist ergens anders besteld zijn geweest voor de regio Gingelom-Landen en buurgemeentes.

Tenslotte zullen wij binnenkort de cadeaubonnen van Euroflorist aanbieden. ideaal als cadeau en gemakkelijk in te wisselen bij elke Euroflorist partner.

Over Euroflorist (meer op www.euroflorist.be):
EuroFlorist is de partner voor ruim 54,000 bloemenwinkels. Ook als u bloemen stuurt buiten Europa kunnen we u het meest betrouwbare netwerk ter wereld bieden. Met 25 jaar ervaring in het leveren van topkwaliteit van bloemen en geschenken beloven we u volledige tevredenheid voor elke bloemenbestelling. Stuur bloemen naar al uw vrienden, familie en geliefden. Stuur bloemen of het nu voor een verjaardag is, begrafenis of speciale gelegenheid, of stuur bloemen om alleen te zeggen “Dank je wel”.

Stuur bloemen – Dezelfde dag en wereldwijde bloemenbezorging sinds 1982. Als u bloemen verstuurt garanderen wij topkwaliteit van verse bloemen zoals rozen, tulpen en seizoenboeketten van al onze 9,700 bloemisten. Als u bloemen stuurt garanderen wij levering op dezelfde dag van boeketten, bloemstukken, bloeiende planten en kadoartikelen over bijna de hele wereld. Stuur bloemen via EuroFlorist. Onze klanten hebben sinds 1982 EuroFlorist gebruikt om bloemen en geschenken te sturen. Wij geven u een betrouwbare service als u bloemen stuurt.

Aarzel dus niet om even bij ons binnen te springen om iemand aan de andere kant van Limburg, Vlaanderen, België of de wereld gelukkig te maken met een bloemetje. Samen met Euroflorist zal Bloemen Blavier er voor zorgen !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest