joynQustomer wordt JOYN …. en wij volgen !

bloemen Blavier, uw bloemenspecialist in Gingelom is steeds op zoek om zijn vele klanten in de bloemen te zetten … Dat doen we niet alleen met ons aanbod, maar ook proberen we iedereen zo goed mogelijk in de watten te leggen qua klantenbeleving. Reeds enkele jaren geleden hebben we de stap gezet naar Qustomer, de digitale klantenkaart. En dit is een groot succes geworden. Iedereen spaart bij bloemen Blavier nu op een heel gemakkelijke manier: ofwel via 1 kaart die in meer en meer winkels in de regio gebruikt kan worden, of via de app.

 

 

En nu wordt Qustomer JOYN. En wij volgen natuurlijk ook … Dus vanaf nu verwelkomen we niet alleen de Qustomer klanten, maar ook de Citylife klanten…. nu kunnen dus nog meer klanten genieten van de vele voordelen en natuurlijk ook kan je gratis sparen voor enkele leuke cadeaus. Wil je weten wat je met JOYN bij bloemen Blavier kan sparen, surf dan door naar onze pagina op JOYN

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest