Selecteer een pagina

bloemen Blavier verhuist .....

Lees het laatste nieuws over onze verhuis …
belangrijk nieuws over bloemen Blavier

….. zijn website en emailadressen 😉 ….

Nu we uw aandacht hebben: om onze website nog sneller te laten werken en ons voor te bereiden op enkele nieuwe webprojecten, hebben we besloten onze website www.bloemenblavier.be te verhuizen naar een nieuwe provider. Zij gaan daar deze week mee bezig zijn. Normaal gezien zijn er geen probleem voorzien, maar je weet maar nooit …. Vooral willen we iedereen vragen die ons een email stuurt en die niet binnen de 48uren een antwoord heeft gehad, om ons even te contacteren …… dat kan telefonisch op 011/88.21.80 of vb ook via http://www.facebook.com/bloemenblavier.

Voor de rest verandert er natuurlijk niets … Wij blijven u elke dag in de bloemetjes zetten, en als alles vlot gaat dan hebben we einde augustus nog zeer leuk nieuws te melden …. immers bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

DUS OM ZEKER TE ZIJN : WE VERHUIZEN ONZE WEBSITE EN EMAILADRESSEN … MEER NIET …..
(maar toch bedankt voor de interesse en bij sommigen voor de intense interesse …. wij gaan gewoon door ;-)))

Neem contact met ons op via dit contactformulier

3 + 6 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest