Steven Blavier treedt toe tot BNI Hasselt Capital

Meester-florist Steven Blavier, eigenaar van bloemen Blavier (Gingelom) is vereerd te mogen melden dat hij de mogelijkheid heeft gekregen om toe te treden tot BNI Hasselt Capital als lid.

BNI staat voor Business Network International en heeft als doel “Bij BNI bundelen lokale zakenmensen hun krachten en komen wekelijks bijeen. Ons krachtige plaatselijke netwerk fungeert dan als je verkoopteam, prijst je diensten aan bij hun relaties en zorgt ervoor dat je omzet sterk kan groeien. Eenvoudig, maar bijzonder effectief.” (website BNI Hasselt Capital)

BNI Hasselt Capital is dus een netwerk van (ondertussen) 42 ondernemers die elke week samenkomen op dinsdagochtend om 06u30. Dit tijdstip is speciaal gekozen zodat je als drukbezette ondernemer nog aan het werk kan na de meeting. Omdat maar 1 lid per branche wordt toegelaten in een chapter kan je je volledig richten op netwerken met totaal andere industrieën zonder te moeten oppassen voor concurrenten.

De website BNI Vlaanderen vertolkt het zo: “Het fundament van BNI is gestoeld op het principe “Geven loont“. BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dit levert vele voordelen op, met als belangrijkste voordeel: zakelijke aanbevelingen. Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken. Die je dan elke dag kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als je denkt dat aanbeveling marketing belangrijk kan zijn voor je bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk.

Op deze manier kan bloemen Blavier op korte termijn zijn zakelijk netwerk verder uitbreiden en nieuwe markten ontdekken om deze in de bloemen te zetten zoals de vele particuliere klanten van Steven.

Heel toevallig maakt de VDAB blog deze week ook reclame voor BNI, en nog toevalliger dat ze het over een bloemist hebben.

Boost je omzet

Heb je een eigen zaak en wil je je omzet verhogen? Sluit je aan bij de professionele netwerkorganisatie BNI. Tijdens een wekelijkse bijeenkomst ontmoet je ondernemers uit je eigen streek. Bedoeling is dat je de business van de anderen aanprijst in je eigen netwerk. Deelneemster Veerle: “Ik zet altijd verse bloemen in mijn lingeriewinkel. Die koop ik bij de bloemenkweekster die ik ontmoette bij BNI.”

Ben je ook ondernemer en wil je meer weten over BNI? Aarzel dan niet om Steven te contacteren voor meer info.

Steven Blavier (bloemen Blavier – Gingelom) treedt toe tot BNI Hasselt Capital

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

6 + 9 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest