Selecteer een pagina

Na het uiterst succesvolle ‘Moederdag’ weekend passeren vanaf vandaag de ijsheiligen.

Traditiegetrouw zijn dit de laatste dagen van het jaar dat er nog nachtvorst mogelijk is, en de meeste mensen stellen het planten van alle éénjarigen in volle grond en potten uit tot deze gepasseerd zijn.

Wij volgen deze traditie en hebben in de voorbije weken onze klanten dan ook gewezen op deze dagen.

Maar tegen vrijdag zijn ze voorbij, en dus kan iedereen zonder problemen gaan planten. Om iedereen de kans te geven bij ons de nodige planten te kopen, organiseren we in het weekend van 14/05 & 15/05 ons eerste OPEN SERRES Weekend !

Wat weinig mensen echt weten is dat we onze planten grotendeels zelf kweken. Om dit te bewijzen aan iedereen zetten we tijdens dit weekend de deuren van onze serres open en kan iedereen ZELF naar onze serres komen kijken. Zo kan u zelf zien dat onze planten in de best mogelijke omstandigheden gekweekt zijn. Zo bevestigen we onze reputatie van eigen kwekers en weet u ook direct waar die kwaliteit vandaan komt.

We gooien de deuren open tussen 09uur en 17uur, zelfs op zondagnamiddag blijven we open. We voorzien een hapje en een drankje, maar vooral de gelegenheid om alle planten te kopen die u nodig heeft…

Tot dan !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest