Selecteer een pagina

Print

 

Met trots lanceren we vanaf vandaag ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl …. Na 5 jaren was het tijd voor een totaal nieuw logo. Ons bedrijf is altijd in beweging, en ook ons aanbod en waarden zijn steeds meer en meer naar boven komen drijven … Samen met het reclamebureau ZOZ in Sint-Truiden hebben we de vorige maanden dan ook zitten brainstormen over verschillende elementen, en het nieuwe logo is daar het resultaat van …..

Ongetwijfeld hebben jullie de laatste maanden al het lieveheersbeestje op je boeket of bloemstuk zien zitten … Dat was een kleine teaser voor ons nieuw logo …. We gaan radicaal voor een totaal andere look, maar onze waarden zoals kwaliteit, klantvriendelijkheid en budgetvriendelijkheid blijven absoluut …. Met al deze aanpassingen zal het voor eenieder nog duidelijker zijn waar we voor staan … Geen alledaagse bloemenwinkel met een logo en huisstijl die iedereen van het internet kan halen, maar uniek … net zoals u als klant ook uniek voor ons bent ….

Wil je weten hoe we tot dit logo gekomen zijn en welke verschillende elementen je hier in kan vinden? Ga dan zeker naar onze speciale pagina over het logo en je zal zien dat we niet over 1 nacht ijs zijn gegaan ….

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest