Selecteer een pagina

Op 10 en 11/11 vond het jaarlijkse evenement van de KUFB in Limburg weer plaats: Limburg feest met bloemen. Enkele topfloristen zetten dit jaar het kasteel van Ordingen, Sint-Truiden in de bloemen en natuurlijk mocht Steven Blavier en zijn team daar niet ontbreken.

In samenwerking met Luc Withofs en Jan Withofs van het Veilinghuis toverden ze een van de grote zalen om in een prachtig bloemenfestijn. Hun thema was dit jaar gebaseerd op 75 jaren Veilinghuis, en ook de kleuren die tijdens dit feest gebruikt waren, werden doorgetrokken in de uitwerking van de zaal. Overal waar je kon kijken kwamen de kleuren wit en blauw terug, zowel in sobere tinten als uitbundig feestelijk met glitters en kaarsen. Praalstuk waren zeker de kandelaars die zowel op tafel als in de zaal stonden…. Dezelfde kandelaars als die je kan bestellen bij een feest in het Veilinghuis.

Eén hoek werd vrijgehouden om op een andere manier even stil te staan bij 75 jaar ‘t Veilinghuis: drie klassieke paspoppen werden op een orginele manier met fruit en groenten opgevuld om weer even stil te staan bij de Veiling en het Veilinghuis in Sint-Truiden.

De vele lovende commentaren en het veelvuldig klikken van de fototoestellen waren voor Steven en zijn team een bewijs dat de vele bezoekers zijn werk wederom mooi vonden en waren een kroon op het harde werk van het hele team om dit klaar te stomen…..

Was u er niet bij? Geniet dan van deze uitgebreide fotoreportage om toch een beetje de sfeer te kunnen opsnuiven …. Voor zelf bloemstukken of kandelaars te bestellen kan u altijd terecht bij Bloemen Blavier.

Met veel dank aan Luc & Jan Withofs van ‘t Veilinghuis…

[flickr_set id=”72157649244527765″]

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest