Selecteer een pagina

Bloemen Blavier & Allerheiligen: bestellingen mogelijk vanaf nu

Vanaf vandaag zijn we volledig gereed voor Allerheiligen: alle stukken, plantenschalen en zijden stukken liggen gereed in onze nieuwe winkel, en vanaf vandaag kan u bestellen.

Ook dit jaar zullen we u verrassen met een uitgebreid assortiment aan moderne en oude vertrouwde grafstukken, maar toch telkens met iets verrassend: we hebben enkele bloemsoorten gekozen die niet evident zijn als grafwerk, en que Suzybollen hebben we dit jaar ook witte bollen gekweekt.

U zal ook merken dat de procedure om alles af te halen in de dagen voor Allerheiligen nog verbeterd is: om de grote toeloop nog beter te bedienen zullen we vanaf dit jaar de potchrysanten via de poorten van de binnenkoer verdelen, om u nog sneller te helpen. Het experiment om het grafwerk in de parochiezaal van Borlo af te halen was vorig jaar zeer succesvol dus dat zetten we verder.

U merkt het, Bloemen Blavier zet zich al specialist in om u voor Allerheiligen zo goed mogelijk verder te helpen!

Bestellen kan vanaf NU in de winkel, via een telefoontje op 011/882180 of via email op steven@bloemenblavier.be

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest