goosse_logoHet team van bloemen Blavier is verheugd volgend nieuws te kunnen delen: vanaf nu zijn wij de geprefereerde partner van De Beekhoeve in Neerlanden, onderdeel van de Goosse groep (Luik).

Deze feestzaal is een prachtige Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De idyllische omgeving en de perfecte accomodatie maken van deze hoeve de geschikte lokatie voor allerhande feesten.

1

Na enkele sporadische feesten die we daar gedaan hebben in het verleden, en ongetwijfeld na vergelijking met anderen, zijn wij aangezocht geweest om vanaf nu onze naam & creativiteit als meesterflorist te verbinden aan deze horecazaak. Dit hebben we natuurlijk met plezier gedaan. We hebben ondertussen de buitenbeplanting onder handen genomen en ook al feesten gedaan zonder veel ruchtbaarheid. Maar vandaag mogen we dan (eindelijk) dit nieuws bekend maken …

2

Maar dat is niet alles ! Sinds kort is dit complex een nieuwe horeca-ster in het aanbod van Traiteur Goosse, een grote traiteursgroep uit het Luikse onder leiding van Agron Billa. Deze traiteursgroep is in Wallonie en Brussel een echte rijzende ster qua traiteursaanbod. Zo doen ze onder meer de VIP van de F1 Francorchamps, de VIP van Standaard Luik en ook verschillende VIPstanden van het Brussels Autosalon.

Met de Beekhoeve zet Agron (Traiteur Goosse) nu de eerste stappen in Vlaanderen en wij zijn verheugd dat wij daar deel uit van maken. We zullen vanaf nu ook stilaan ingeschakeld worden op de andere evenementen van de GoosseGroup om voor de florale aankleding te zorgen. Op die manier kunnen we nog meer mensen laten genieten van onze bloemencreaties ….

Steven en het ganse team zijn enorm trots om deze nieuwe klant te mogen verwelkomen en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet! En binnenkort …..

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest